ITA

izletnikova turistična agencija

POHVALA

Spoštovani,

Iskreno se Vam zahvaljujemo za brezhibno izpeljavo izleta, s katerim smo bralce Novega tednika popeljali po poteh serije Gorski zdravnik.

Oba voznika sta svoje delo opravila odlično. Že med izletom so k članom naše ekipe pristopali posamezniki in povedali, da tako lepe in mirne vožnje že dolgo niso doživeli, čeprav se redno udeležujejo drugih izletov z avtobusi. Članom ekipe sta bila oba voznika ves čas na voljo, tako med postanki, ko je bilo treba odpirati prtljažnik, kot med vožnjo, ko smo izvedli našo nagradno igro. Nad njima pa nismo bili navdušeni zgolj zaradi lepe vožnje, ampak tudi značajsko. Bila sta nadvse prijazna, odprta za različne predloge in ves čas dobre volje.

Vodička Nina Tenko je svoje delo opravila vrhunsko. Ne zgolj, da je do potankosti obvladala vse podrobnosti v zvezi s pokrajino, po kateri smo potovali, in podatke o seriji Gorski zdravnik. Na dveh lokacijah, v Goingu in pri ordinaciji v Ellmau, je bilo jasno, da jo dobro poznajo že domačini sami (v Goingu župnik in v ordinaciji gospod Leitner). To nam je samo potrdilo, da bolj pravi osebi ne bi mogli zaupati vodenja našega izleta. Tudi vodička nas je navdušila s številnimi predlogi in priznati moramo, da smo jo v ekipi vzeli kar za “svojo”.

Zato smo lahko ponosno in brez kančka dvoma objavili reportažo iz izleta v zadnji številki Novega tednika, na naslovnici in na straneh 12-13. 

Hvala in vse dobro iz srca,

Marjetka Raušl Lesjak
Odgovorna urednica Novega tednika